Dojo

Träningslokalen, dojon, är idrottshallen i Måsöskolan i Vega.

Måsöskolan ligger på Måsövägen i Vega.

Åk kommunalt så här: (Klicka här för resplan med SL)
Ta pendeltåget till Handen. Ta buss 835 från Haninge Centrum mot Vega (bussen går från Tungelsta, via Västerhaninge, Jordbro,  Haninge Centrum och Handens närsjukhus). Kliv av vid hållplats Jökelvägen. Gå över vägen och in på Jökelvägen och därefter till höger in på Måsövägen. Alternativt från Stockholm, så ta buss 810 från Gullmarsplan till hållplats Vega, sedan gå därifrån (c:a 750 m) eller byt till buss 835.

Med bil så här:
Från Stockholm kör du väg 73 mot Nynäshamn, ta av vid avfarten LÄNNA.
Efter avfarten svänger du till höger in på Gamla Nynäsvägen.
(Kommer du från Nynäshamnshållet så tar du vänster direkt efter avfarten).
Efter drygt 1 km. (förbi Bauhaus mm.) så svänger du till höger in på Nordenskölds väg på krönet alldeles innan bron över järnvägen. Fortsätt c:a 700 m. och sväng vänster in på Jökelvägen där det också står en skylt SKOLA. Efter 50 meter ta till höger in på Måsövägen så ligger hallen direkt till vänster. Det finns parkeringsplatser framför hallen.

Träningslokalen är alltså i byggnaden på vänster sida av vägen. Ingången är långt ner på högersidan från vägen sett. Gemensam ytterdörr och sedan är tjejernas omklädningsrum det första och killarnas det längre in.

OBS! Dörren till omklädningsrummet kan inte ställas upp (då går larmet), så om dörren är låst när du kommer så är det bara att banka lätt på dörren så kommer någon och öppnar. Om du skulle komma sent (gör inte det!) och ingen är kvar i omklädningsrummen är det svårt att höra om någon knackar. Bulta då på nödutgången c:a 20 meter före ingången till omklädningsrummen och gå sen tillbaka till ingången och vänta där.