Digitala föreläsningar

Karateförbundet har skickat ut nedanstående till oss. För den som är intresserad så är det bara att maila oss så får man lösenordet.

I övrigt så önskar vi alla ett gott slut på året och hoppas på att ni alla håller er friska och tränar det ni kan på egen hand. All träning är bättre än ingen träning 🙂

Vi bjuder på två kostnadsfria digitala föreläsningar för hela klubben!

Hej föreningsledare!

I en tid när vi inte kan träffa varandra, heja fram varandra på tävlingar, fortbilda oss tillsammans på utbildningar eller ses på andra arrangemang, så vill vi erbjuda er i klubben något att samlas kring. Vi har därför tagit fram två olika typer av digitala föreläsningar som ni som klubb inom Svenska Karateförbundet kan ta del av och dela med era medlemmar kostnadsfritt. Båda föreläsningarna är förinspelade endast till oss inom karate och syftar till att, på sina olika sätt, inspirera, motivera och förhoppningsvis underhålla. Vi hoppas att ni kan, om kanske inte titta på dem i fysisk grupp, ändå dela med era medlemmar och efteråt kanske reflektera tillsammans, diskutera och finna något i dem som kan hjälpa er att hitta lite extra ork och motivation att kämpa på med verksamheten. Notera att ni kan genomföra detta som lärgruppsaktivitet enligt SISU om ni skulle vilja.

Föreläsarna är båda valda för att komplettera varandra och tilltala så många som möjligt.
Nedan finner ni information om dessa, samt hur ni kan se filmerna. De finns tillgängliga året ut och kan ses hur många gånger ni vill.

HITTA DIN INRE DRIVKRAFT med Aron Anderson

Aron Anderson är en rullstolsburen äventyrare och föreläsare som har ett unikt perspektiv på livet. Nu vill han dela med sig av sin historia för att hjälpa till att stärka oss i Karate-Sverige. Han har spelat in en exklusiv föreläsning till oss, där vi får följa med på en spännande resa genom hans strapatser runt om i världen. Genom sina inspirerande berättelser ger han oss värdefulla insikter och tips om mental coachning, motivation och att hitta sin inre drivkraft.

Missa inte detta! Arons historia är något vi alla behöver höra och bli påminda om i dessa tider.
Föreläsningen riktar sig till alla medlemmar i Karateförbundet.

Föreläsningen finner du här: https://aronanderson.se/karate/
Mer om Aron: https://aronanderson.se/om/

PEPTALK med Klas Hallberg
Klas Hallberg är utnämnd till en av världens nio bästa talare och även till bästa talare i Sverige. Han har genom föreläsningar, scenshower och böcker gjort sig känd som en kraftfull inspiratör och underhållare som lyckas förmedla seriösa budskap förklädda i humor. Nu har han gjort ett alldeles eget peptalk bara för oss karatekas. Följ med på en omtumlande, opretentiös, tempofylld och humoristisk åktur i dessa corona-tider!

Peptalket är ca 1 timme långt och riktar sig till vuxna och unga vuxna.

Länk till föreläsningen: https://youtu.be/gPQqmS3dp7A

Mer om Klas: https://klashallberg.se/om-klas-hallberg/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.